Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4 gün ateş sürdü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum4 gün ateş sürdü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edaabca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı edaabca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 4 gün ateş sürdü
    Gönderim Zamanı: 21 Kas 2015 Saat 23:30
Hocam merhabalar,

Oğlum 4 gün ateşlendi dün iyiydi ateşi yoktu bugün dışarı çıkardım yine ateşli çok pişman oldum çok mutsuzum şu an keşke evde kalsaydım bir de bugün balgamlı öksürük başladı uykusunu etkliyor balgam söktürücü vermeli miyim?

Saygılarımla,
Oglum herseyim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118589
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2015 Saat 17:52
Grip geciriyor, SAKIN hicbir isimde; Allerji, oksuruk surubu gibi ilaclardan vermeyin... En iyisi; hic ilac vermeyin. Sadece Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.
Istirahat sart.
Yukarı Dön
edaabca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı edaabca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2015 Saat 18:07
Çok teşekkür ediyorum hariikasınız!!
Oglum herseyim
Yukarı Dön
edaabca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı edaabca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2015 Saat 19:32
Hocam merhabalar nasılsınız?

Oğlumun bugün balgamlı öksürükte 5.günü geceleri uyuyamıyor balgamdan ayrıca göğsünde hırıltı da var,
doktora götürdüm antibiyotik vermezseniz bu hırıltı zatürreye çevirir dedi ben de ona çok güvendiğim bir doktor bunun grip olduğunu söyledi antibiyotiksiz atlatırsınız dedi her şeye antibiyotik veriyorsunuz zaten dedim,sonra 5 günlük balgam bronşit demektir üsteler,bu çocuk geçmişte zatürre geçirdi yine olur ama siz bilirsiniz sorumluluk kabul etmiyorum dedi.

Türk doktorlarına güvenmiyorum evet ama çok korkuyorum bu hırıltı ve öksürük gerçekten bronşit mi acaba?Çünkü öksürük başlamadan önce 4 gece ateşlendi ateş geçti 5 gündür artan bir hırıltı ve öksürük var.Bana ne tavsiye edersiniz?

En derin şükranlarımla,

Eda,
Oglum herseyim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2015 Saat 19:40
Oksurugu o tip doktorlarin verdikleri ilaclarla, kesmediginiz surece, hicbir sey olmaz...
Meslek hayatim boyunca hicbir hastamda oyle bir durum olmadi.
Butun hadise, verilen ilaclar!!! Kullanmayanlar, pacayi kurtariyor.
Bol buhar banyosu, Serum fiz yapin ve Vicks ve/veya ColdMix kullanin. Limonlu bali eksik etmeyin.
Yukarı Dön
edaabca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı edaabca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2015 Saat 19:43
Oglum herseyim
Yukarı Dön
edaabca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı edaabca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2015 Saat 19:45
Çok sağolun hocam,

vicksi ayağının altına mı süreyim?
Oglum herseyim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2015 Saat 07:05
Gogusune; findik kadar surun ve ustune 3-4 kat tulbent veya ufak havlu koyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.