|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 May 2016 Saat 23:35 |
Merhabalar hocam öncelikle başınız sağolsun,kuzenimin 18 aylık oğlu için yazıyorum 2 gün önce
gece sürekli ağlamış gündüz ertesi gün kulağı akmış kulağını ellettirmiyormuş bugün akıntı seffaf şekilde akmaya başlamış sizin daha önceki maillerinizde okuduğumdan kulağının delinmiş olabileceğini söyledim illadin bactrim önerdim fakat iki dr a gitmiş ikiside bactrimi yazmamış ve işe yaramaz bir ilaç deyip unacefin 0.5 gr im.en.flakon , siprogut %3 kulak damlası yazmış dr a gitmeden önce kulak damlası veriirse kullanma dedim o almamış bile hocam bu durumda bactrımsiz sadece ılladın ve ser.fiz iyi olurmu yoksa baska doktordada şansını denesinlermi bu arada evde agumentin var ama siz kulak rahatsızlığına antbiyotik fayda etmez dediğiniz için kullanmadık . sanırım dğru yoldayız yardımcı olursanız seviniriz hoşcakalın... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bactrim temin edemezseniz, hicbir sey kullanmayin, Sadece Iliadin ve ColdMix kullanin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|