|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrydnzge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2017 Saat 23:38 |
Hocam 36 aylık 13 kilo erkek çocuğum var.2 senedir krese gidiyor.sabahtan beri devam eden aşırı öksürük arada hırıltılı özellikle nefes verirken ve terleme var.burnunu kapatinca hirilti kesiliyor.ateş yok.öksürük için ne yapabilirim çocuğu uyutmuyor.balgami atamiyor.sıcak su buharını denedim ama yaptırmadı.perebron veriyim mi.birde sizin tavsiyenizle ailecek yılda 1 kere d Vit ampul kullanıyoruz. Bunu yılda 2 ye çıkarsak sorun olur mu.ben bu sene bu sayede grip bile olmadim
Düzenleyen mrydnzge - 23 Mar 2017 Saat 23:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akcigerlerde bir problem olsa idi, burnunu kapattiginizda da, hirilti devam ederdi.. Buda demektirki, hadise burundadir.. Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin.
Yastigini yukseltin, odasi serin olsun.. Oksurugu cok artarsa; sicak su buhari (uyurken) uygulayin. Eger, yazlari hic gunes goremiyorsaniz, 6 ayda 1 ampul Dvit3 icin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|