Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grip ve göz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrip ve göz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayferimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayferimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: grip ve göz
    Gönderim Zamanı: 01 Haz 2017 Saat 09:04
ıyı gunler hocam.iyki varsınız sayenizde ilaç kullanmadan hastalığımızı atlatıyoruz.
hocam oglum 5gundur gripti 3gun ateşi oldu 2gundur ates yok.geniz akıntısı ve cok fazla
öksurugu var özellikle gece yatınca.oksuruge ballı limon burnuna serum fiz.kullanıyorum ama dısa akıntı cok olmuyor
bu gecede sag gözü şişmişti kızarmıs ve cok capaklanmıstı. çok fazlada kasıyor
eski maillerinizde tobrased damla önermişsiniz 
bizde başlayalımmı .
her kadın anne olmalı....
Yukarı Dön
ayferimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayferimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2017 Saat 09:17
hocam yazmayı unutmusum oglum 3 yasında 15 kilo boyuda 97 cm
Yukarı Dön
ayferimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayferimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2017 Saat 12:01
hocam birde burnu akınca eliyle hem burnunu hemde gözünü kaşıyor, gözü mikrop kapmış da olabilir mi 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118593
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2017 Saat 08:27
Tobrased ile birlikte; Iliadin damla kullanin.. 
Once; Iliadin, sonra Tobrex damlatin.. Her damla yapistan sonra, burun kokunu cimdikler gibi 5-6 kere
sikarak masaj yapin. 
Yukarı Dön
ayferimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayferimm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2017 Saat 08:01
ıyı gunler hocam sayenizde ilaç almadan bu gribide atlattı oglum cok tesekkur ederim.
kendim için bir sorum olacaktı. oglumunu gribi banada bulaştı. 18 haftalık hamileyim.
özellikle geceleri burnum tıkanıyor hiç nefes alamıyorum.serum sıkıyorum denız suyuda kullanıyorum 
ama hiç bir sekilde acılmıyor.burnumu temizlemek için sümkürmeye calısıncada kulaklarımda ve karnımda 
basınc olusuyor sonrada agrılar olusuyor.bogazımda cok fazla agırıyor yutkunamıyorum.

1.hocam illadıyan damladan bende kullanabilirmiyim bebege zararı varmı
2.burnumu temizlerken olusan agrıda cocugum etkilenirmi
3.bide hocam gece 2kere atesliyken zangır zangır titreyerek cok fazla usudum içimde usuyordu ozellikle karın bolgem
   bu bebege zarar verirmi hocam bu konuda bir fikriniz varmı

Allah razı olsun hocam iyki varsınız.

Düzenleyen ayferimm - 05 Haz 2017 Saat 08:06
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118593
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2017 Saat 18:38
1- Iliadin kullanabilirsiniz.. Damla olacak ve sirt ustu yatarken damlatilacak.. 
2- Hayir, etkilenmez.. Etkilenmemesi icin, bebek;rahim icinde, suyun icinde yuzer.. 
3- Hayir vermez, Titreme olmasi; atesininiz cikacagini gosterir.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Haz 2017 Saat 18:42
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.