|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haz 2017 Saat 17:16 |
Hocam merhaba. Kizim 3 yasinda, 3 gun once hafif oksurugu basladi ancak dun gunduz ve gece durmadan kisa kısa oksurdu. Gece yatarken dolven verdim odemi alsin diye ve bu sabah dohtora gittik. Ateşinin olmadığını soyledim, cigerlerini dinledi ve brcanyl ekspektoran verdi. Ancak ogleden sonra atesi cikmaya basladi. Burnu da akiyor. Bu tablida brcanylin zarari olur mu? Rahat uyur belki diye kullanmayi dusunuyordum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocugunuz; GRIP geciriyor.. Turk doktorlari; Grip teshis etmezler, yeminlidirler.. Bricanyl'e gerek yok, sadece, Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
Nihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip oldugunu biliyorum hocam, bu kis hep boyle gecti ve cok direndim, hic doktora götürmedim. Ancak 2 haftadir ailecek gripiz ve cok hirpalandik, benim savasacak gucum kalmadi. Gece bari duzgun uyusun diye ilaci kullanmak istiyor esim. Bricanyl bronslari actigi icin viruslerin asagiya inmesini kolaylastirir mi? Bir de sicak buhar da yapoyorum cocuga uyurken; ikisi beraber bir zararı olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, kolaylastirir... Siz; vucudun, mikroplara karsi gosterdigi her bir korunma mekanizmasini yok ettikce, basiniz beladan kurtulmaz.. Sadece; Sicak buhar (cadir seklinde) uygulayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|