|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlemdefne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemdefne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2017 Saat 03:52 |
Hocam merhaba
28 aylık kızım 1 ay önce şeffaf burun akıntısı sık sık hapşuruk ardından gelen öksürük nöbetiyle beraber hızlı nefes alıp verme ve nefeste daralma yaşadı. Doktor alerjik bronşit teşhisi koydu. Makrol, sekrol ve ventolin şurup verdi. Son 1 haftadır öksürük nöbeti ve nefeste daralmayla uyanıyor. Doktor bu teşhise rağmen bu ilaçları yazınca bende güven uyandırmadı ancak; 1.Kızım 3.055gr 48 cm doğdu şimdi 11buçuk kilo 87 cm iştahsız bir çocuk 2.Babası atopik dermatit ve alerjik astım 3.Kızım gün içinde sık sık burnunu kaşıyor ve arada hapşuruyor. Bu tabloya bakınca teşhisin doğru olmasından korkuyorum. Sizin görüşlerinizi almak istiyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun... Kullandiginiz ilaclar yuzunden oluyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|