Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Diz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDiz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevcanerk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 83
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sevcanerk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Diz
    Gönderim Zamanı: 03 Şub 2018 Saat 21:54
Değerli hocam lütfen bana yardım edin çok çaresizim .  Oğlum 2 hafta önce ateş döküntü karın ağrısı gibi bir hastalık geçirdi.  8 gün sonra iyileşti  sonrasında sağ bacağında ozellikle uyandiginda sonra azalan bir  topallama oldu. Doktora gittik ve 7 gün ibufen icmesini geçmezse  bu süreçte mr çekilip bakılacağıni söyledi. Hocam oğlum düşmedi bacağını vurmadi. Hastayken  ayakları soğuktu sadece. Hocam 7 gün pazartesi doluyor. Mr cektirmeli mıyim oğlum 2 buçuk yasında ancak  narkozla yapılabilir bu çok korkuyorum. ilk basta uyanınca hiç yuruyemiyodu bile şimdi ilk 15 dk topalliyor sonra duzeliyor dizinde bugün hafif şişlik hissettim  ayakta dururken o bacağını biraz kıvrık tutuyor.hocam çok çaresizim yardım edin ben ne yapmalıyım 10 gün oldu geçmedi  6 gündür ibufen kullanıyoruz. Hergün umutla gecicek diye bakıyorum  geçmiyor lütfen birşey söyleyin hocam. Şimdiden çok sagolun iyiki varsınız. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118585
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2018 Saat 04:15
Doktorunuzun CEHALETININ, cezasini sizler cekiyorsunuz..
Tabii, benim eski yazilarimi okumadiginiz icin, biraz da siz suclusunuz.
Bazi Virutik (Gripal) enfeksiyonlardan sonra, sinir uclarinda tutulma olmasi sonucu, basamama ve/ veya
topallama  sikayetleri olur.. Bu; zararsiz bir durum olup, kendiliginden iyilesir.. ASLA Ibufen VERILMEZ...
Ilaci hemen kesin, hicbir faydasi olmayacak..
MR filan da gerekmez.. Soylenenlerin tamami doktorunuzun cehaleti.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.