|
Grip mi? alerji mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asdes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2018 Saat 23:58 |
Merhaba kadir bey. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor, sakin benim; "kullanmayin" dedigim ilaclari vermeyin. Eski mailleri okuyun. Perebron???? Gunde:3x yarim olcek(2.5ml) deneyin. Tok karnina verilecek.
|
|
![]() |
|
asdes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim kadir bey. Birsey daha sormak istiyorum. Bircok mailde alerjide hapsirma olur yazmissiniz.
Kizim dogdugundan beri gunde 10/15 kez hapsurur (hergun). Ben kendim de hep boyle hapsurdugum icin onemsemedim. Maillerde sık sık okuyunca soyleme geregi hissettim. Bu hapsurmalari dikkate almalimiyim
|
|
![]() |
|
Bu arada ekstra ilac vermiyorum sadece sizin grip tedavinizi uyguluyorum+perebron basladim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek basina "hapsirma" degil!! Hapsirma + Gozlerde sulanma + Burundan su gibi akinti olmasi sart..
|
|
![]() |
|
Bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim kadir bey. Ben dahil tum annelerin icini rahatlatiyorsunuz. Iyiki varsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|