|
DÖKÜNTÜLER |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ediko ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Tem 2018 Saat 11:10 |
http://i.hizliresim.com/PDrmR9.jpg
Hocam merhaba;
Oğlum 18 aylık . yaklaşık bir haftadır ara ara ishali vardı. Yani gün içinde iki kere normal kaka yapıyorsa diğer yaptıkları ishal ve sümüksü oluyor.İshalle birAteş herhangi hastalık belirtisi yok. Önce vücudunda seyrek bir şekilde bunun gibi döküntüler çıktı. Sonra diz kapağında daha yoğun , ayak tabanı ve ellerinin içinde bu şekilde oldu.doktora götürdük virüsle alakalı olduğunu söyledi ve atarax ve flagyl diye bir şurup verdi. Almadım bile. Önemsiz olduğunu ve geçeceğini söyledi. Fakat gün geçtikçe artıyor hocam. Yaklaşık bir haftadır vardı ama çok az olduğu için önemsememiştim son iki gündür çok yoğun vücudunda.Bir de hocam bu sabah sanki hafif ateşi var gibiydi ölçmedim ama normalden sıcaktı . |
|
![]() |
|
Ediko ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Hocam şimdi baktım dilinin üstünde de aynılarından var.Resm çektirmek istemiyor bende zorlamadım . Ama aynı ellerindeki gibiler.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu siteden resimler acilmiyor...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hocam söylenildiği gibi yüklüyorum . Sanırım site ile alakalı sorun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|