|
Enjektör şeklinde zirahi böcek ilaci |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Evlatkokusu
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Enjektör şeklinde zirahi böcek ilaciGönderim Zamanı: 05 Ara 2018 Saat 15:14 |
|
Kadir bey İnşallah iyisinizdir hocam size bir şey danışmak istiyorum umarım bilginiz vardır eminim biliyorsunuzdur Hocam bu ev ilaçlamak için enjektör şeklinde ilaçlar satılıyor kapı altlarına falan koyuyorsun minicik mercimek kadar evi böceklerden koruyor zirai bir sene olacak neredeyse yaptığım eve bugün temizlik yaparken kapı eşiklerini bezle sildim ilacın etkisi gitsin diye bizi attım sonra sirkeli bir bezle dedim tekrar üstünden alayım o bizi yıkarken dudağıma geldi bizim ıslaklığı çeşme'de yıkarkenİnşallah iyilaç kesinlikle gelmedi ama direkt Hani bezi yıkarken sirkeli bezle çeşme'de yıkarken tekrar silmiştim üstünden arayıp o dudağıma geldi dilime değdi suyu bir zehirlenme gibi bir etki yapar mı hocamçok tedirgin oldum hocam ama bir sene önce yaptığım enjeksiyon önce bir bezle komple temizledim daha sonra sirkeli bezle üstünden aldım o sirkelibir bezlbir bezle komple temizledim daha sonra sirkeli bezlebir bezle komple temizledim daha sonra sirkeli bezlebir bezle komple temizledim daha sonra sirkeli bezlebir bezle komple temizledim daha sonra sirkeli bezlebir bezle komple temizledim daha sonra sirkeli bezle üstünden aldım o sirkeli bezle yıkarkenbir bezle kobir bezle komple temizledim daha sonra sirkeli bezle üstünden aldım o sirkeli bezle yıkarken ve dilime geldi bir damla Bir de 2 yaşındaki kızım Geçen hafta yoğun burun akıntısı ve öksürüğü vardı geçmişti şu iki gündür de kesinlikle çok zor nefes alıyor hocam gırtlağa hırlıyor resmen özelden yazmıştım ama herhalde filtrelerini your mesajlar o yüzden cevap gelmedi bana burun akıntısı var Doktor viral enfeksiyon geçiriyor dedi Ben de ışıkla baktım bademcikleri bayağı balon gibi olmuş ve şey hocaekşi bembeyaz olmuş sanki içten böyle rengi beyazlamış gibi ama tonsillit değil onu biliyorum çocuk ağzında salyalanma var zaten bir haftadır tükürüğünü bile yatamıyorum bayağı salya akıyor hocam Ağzı çok kötü kokuyor 37 buçuk gibi ateşi var ama dili normal Pembe agumentin ververdi doktor kullanmıyorum ama ne kullanacağımı da şaşırdım bal limon yapıyorum serum fizyolojikle burnunu yıkıyorum cold mix kullanıyorum yok bana önerebileceğiniz başka bir şey var mı hocam çocuk çok kötü Çünkü hiç hali yok beni korkutan bu gırtlakta bir hırıltı var hoca burnunda değil ama burnu tıkalı zaman gırtlağında resmen sanki oraya balgam birikmişti o balgamı atamıyor gırtlağı hırlıyor her nefes aldığındave
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2018 Saat 20:10 |
|
1- Enfeksiyon icin, eski yazdiklarimi okuyun.. 2- Ilac; bu kadar zamandan beri kalmaz… O ilacin, adini ve icindeki yaziyi bana iletebilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
Evlatkokusu
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2018 Saat 21:14 |
|
Bayer şırınga şekli nde hocam sadece markayı hatırlıyorumzaten ben normal bir bezle sildim o kapıların kenarlarını artık pamuk bağlamıştı oralar gitsin diye ondan sonra sirkeli birsu yapıp üstünden böyle aldım daha sonra yıkarken onu lavaboda yıkadım suyun damlası geldi ağzıma ve dilimi yani o ilaç zaten böyle sıvı bir ilaç değil böyle iyem gibi böyle krem gibi bir şey müzik mercimek kadar koyuyorsun her kapı altına Hocam şu ana kadar bir şey olmadı ama zaten ilacı ben ilaç bana değmedi hocam sadece yıkadığım bezin suyu gelince o beni tedirgin etti ama ilk yıkadığımız diye sirkeli bez İnsuyu çilkent kedi ilk bezi ben attım direkzhocam eski yazılarınızı Ben sürekli okuyorum fakat kaç senedir ben sizi takip ediyorum sizinle yazışıyorum ama ilk defa böyle gırtlakta hırıltı ama beni çok tedirgin ediyor hocam çocuğun ağzından su gibi salya akıyor bademcikleri fena halde şişmiş Hocam bir de bembeyaz kürünü bile yutamıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2018 Saat 02:13 |
|
Cocukta ATES varmi??? Dudaklarda morarma varmi??? Dakika'da 60'in ustunde nefes alip-verme varmi?? Yoksa, onemli bir sey yoktur, cok okumaniz lazim.. Ilk sayfadaki; 'Hastalik Degerlendirme Tablolarina" bir bakin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Ara 2018 Saat 02:14 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|