|
Geçmeyen burun tıkanıklığı geniz eti |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ozlemgungormez
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Kas 2016 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozlemgungormez
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen burun tıkanıklığı geniz etiGönderim Zamanı: 26 Nis 2019 Saat 22:00 |
|
Kadir Bey yeniden hoşgeldiniz.
10 aylık kizim burun tıkanıklığı ile ilgili size daha önce de danışmıştım. Havalar iyileşti kış hastalıkları gitti ama kizimin burun sıkıntısı düzelmedi. Gün içinde balgamlı gibi akıntı oluyor. Genelde sabah uyanınca tıkalı öğlene doğru akıntı başlıyor. Sildikçe burnundan uzayan balgam gibi. Akşam tıkanıklığı artıyor. Belli bir neden de bulunamadığı için geçen ay doktor alerjik rinit , toz akari alerjisi var , zrytec sürekli kullanmalı dedi. Bir de reflu tetikler onun için de gaviscon verdi. Burnu açmak için de narivent. Geniz eti normalde 1.5 yasta büyür kızımda geniz eti nedeni ile ağzından nefes aldığını söyledi. Kızımda kusma olmadığı için ve de ilk.denedigimde tadını sevmeyip istemediği için gaviscon zorlamadım vermedim. Kusma yok ama emme veya sıvı yediği zaman ağzına biraz gelip yutuyor. Zrytec de istemedi zaten ek gıda konusunda hevesli değil ilaç için kaşıkla zorlayıp tümden soğutmak istemedim. Sorum şu, 2.ayından beri geçmeyen burun tıkanıklığı için serum fiz. Xclear dışında yapabileceğim bir şey var mi. Narivent kullanılabilir mi. Bu kadar küçük geniz eti sıkıntısı için ne yapmak gerek bir de bu akıntı/tıkanıklık nedeni akar alerjisi olabilir mi nasıl anlaşılır. Yorumunuz için teşekkürler Kizim 7.5 kg 68 cm. Doğum 3kg 48 cm
|
|
|
özlem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Nis 2019 Saat 19:08 |
|
Turk doktorlari; Astim, Allerji ve Reflu harici bir hastalik ismi bilmezler... Hele virusleri (Gripleri) hic duymamislardir bile! Onlari cok ciddiye almayin.. Sadece; serum fiz kullanin, yeterli olmazsa, Iliadin damla kullanin.. Sakin Turk doktorlarinin; her zaman yaptiklari gibi, verdikleri "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilaclari kullanmayin..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Nis 2019 Saat 19:09 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|