|
Ates veagiz kokusu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
secil
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ates veagiz kokusuGönderim Zamanı: 15 Ağu 2019 Saat 10:33 |
|
Kadir Bey merhaba oglum 3 yasinda 1 haftadir genelde geceleri olmak uzere atesi oluyo mudahale etmiyorum dunden beri agzi cok kotu kokuyo meme emiyo memeyede kokusu geciyo agzim aciyo diyo.gecen senede ayni koku olmustu dis dr u anymtibiyotik vermisti dis etleri iltihaplanmis demisti ilaci kullaninca duzelmisti ne kullanabilirim yanina yaklasincada agzicok kotu kokuyo.cok tesekkur ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2019 Saat 19:55 |
|
Dis eti iltihabi oyle olmaz... Agizindaki sut kalintilari Bakteri uretiyor ve koku yapiyor. Her emzirmeden sonra, su icirin. Turk doktorlarinin bu sekil kafa yapisi ile is yaparsaniz, devamli Antibiyotik kullanmaniz icap eder. Sakin bu tip doktorlari ciddiye almayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ağu 2019 Saat 19:57 |
|
![]() |
|
secil
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2019 Saat 20:56 |
|
Kadir Bey acidigini soyluyo agliyo biseyde yiyemiyo aciyan yere bakiyorum azi disi cikiyo kizarmis orayi gosteriyo .simdiye kadar 1 kez antibiyotik kullandi size sormadan almiyorum zaten.acisi icin ne yapayim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2019 Saat 22:42 |
|
Disinol sol surebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|