|
Kulak enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Essraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2019 Saat 21:24 |
Mrb doktor bey Kizim da gribal enfeksiyon var
Öksürük burun akıntısı 3 hafta oldu geçmedi Doktor ventolin ve alerji ilacı verdi bir de 1 tane kulağı Hafif kızarikmis ama ateş yok kulağım ağrıyor da demiyor Antibiyotik verdi geçen hafta gitmiştik 1 hafta oluyor yani Antibiyotik kullanıp kullanmamak konusunda kararsizim ceftinex 250 ml ne yapmalıyım geçen ay da kbb kulağı kizarikti Kbb antibiyotik vermişti kullanmıştık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlari; Grip diye bir hastaligin oldugunu INKAR eden, dunyadaki TEK doktor toplulugudur. Onlar ASLA Grip teshis etmezler ve hepsinde ASTIM ilaclari verirler.. SAKIN, Turkiye'de oksuruk nedeni ile doktorlara gitmeyin.. Daha kotu olursunuz.. Benim : "Oksuruklu hastaliklarin Degerlendirilmesi" tablomu ve oksuruk hakkinda yazdiklarimi okuyun. Artik kendi gobeginizi kendiniz kesmeniz gerekiyor. Gerek, Saglik bakanligi olsun, gerek Devlet olsun, degil bu durumu duzeltmek, TESVIK EDIYORLAR! Soner Yalcin'in "Kara Kutu" kitabini okuyun.. SAKIN o sahtekarin verdigi hicbir ilaci kullanmayin.. Adam resmen sahtekar!! Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Bugunku cevaplardan baslayip, geriye dogru girerek, hergun cevaplarimi okuyun. Baska hicbir sansiniz yok. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|