|
Antibiyotik içmek |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mutlu
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Antibiyotik içmekGönderim Zamanı: 25 Ağu 2020 Saat 12:08 |
|
Hocam merhabalar, 32 yaşındayım. Işıkla boğazıma baktığımda bademciklerimi kızarmış gördüm. Sesim kısılmış yutkunurken ağrı ve zorlanma var. Ateş öksürük burun akıntısı yok. Doktora gittim antibiyotik verdi şikayetlerimi dinleyip muayene bile olmadım. Verdiği ilaç augmentin 1000 mg. Pas tadı ve ağızda kokum yok gibi. Sizce antibiyotik içmeli miyim. Nefes darlığım da var biraz, baş ağrım ara ara oluyor, arada kulağıma ağrı giriyor. Sizin öneriniz ne yönde olur. Henüz içmedim antibiyotik sizden haber bekliyor olacağım hocam çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2020 Saat 13:04 |
|
Yüz bin kere anlattım! Turk doktorlara inanmayın..
Antibiyotik gereken durumlarda: Ateş + Ağızda pis koku + Dili kaplayan PAS tabakası olması şarttır. Bunlardan biri dahi olmadığında Antibiyotik kullanmayın. |
|
![]() |
|
mutlu
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2020 Saat 16:32 |
|
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki boğaz ağrısı çok rahatsız ederse ne yapmalıyım neler kullanabilirim tekrar tekrar teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2020 Saat 18:07 |
|
Tantum Verde Sprey, günde: (en fazla) 4x1 kullanın.
Bazı Covid-19 hastaları bu şekilde boğaz ağrısı ile atlatıyor. Mutlaka maske kullanın. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|