|
Devam sütü,pastörize süt,uht |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
motherbsr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı motherbsr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Devam sütü,pastörize süt,uhtGönderim Zamanı: 21 Eki 2020 Saat 15:18 |
|
Hocam 23 aylık kızıma yeni süt vermeye başladık biriki hafta oldu uht sutu veriyoruz pınarın eşim çocuklar icin içine vitamin mineral katkılı devam sutu icirelim diyor yada günlük süt olarak satılanlardan bir farkı var mıdır yoksa para tuzagımi devam sutu alsak gerçekten içinde bu vitaminler var mıdır normal sütten daha iyi mı yarar kızımıza
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2020 Saat 19:11 |
|
Palavra, Kutu sutlerini rahatlikla kullanabilirsiniz. Katkili sutlere hic gerek yok.
Amerika'da bile boyle bir sut cinsi satilmiyor!! Orada, butun sutlerde D vitamini katkisi vardir ve Fiyatlarida, yuksek degil. |
|
![]() |
|
motherbsr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı motherbsr
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2020 Saat 22:50 |
|
Sagolun hocam normal 1 litre süt 5 lira iken bu devam sütlerinin yarim litresini 9 lira filan paketin üzerinde d vitamini 13 vitamin mineral yazısını görünce biz anne babalara cazip geliyor hakkınızı helal edin dünyanın obur ucundan bizlere yetisiyorsunuz ben hiç süt icirmeyi düşünmüyordum doktorlar hep zararlı dediği icin sizin yazılarınızdan sonra verdim reflüsü de var kızınızın hiç vermeyin dediler ama iki haftadır içiyor hiç sikayetimiz yok çok şükür 23 aylik 10 kilo 81 cm kızım günde 500 yada 600 cc içiyor kızım miktarı ıyi midir kilosuna gore
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2020 Saat 02:57 |
|
Turk Cocuk doktorlari: Allerji, Astim ve Reflu'den baska hastalik ismi bilmezler.
Her kusan cocuga; Reflu tanisi koyarlar.. Kaldi ki, Reflu de kusma OLMAZ!! Turk doktorlari cok ciddiye almayin. Gunluk toplam sut/sutlu gida, 600ml'nin altina inmasin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Eki 2020 Saat 02:58 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|