|
Sık ateşlenme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DEFNEIRMAK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DEFNEIRMAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2020 Saat 23:07 |
Hocam 9 yaşında kızım..doğduğu günden beri sizinle buyuttum allah sizden razı olsun..simdiye kadar diş apsesi döneminde sadece 2 sise antb almıştır..ates düşürücü de kullanmam..hocam özellikle kış aylarında en fazla 6 hafta da ya da ayda bir ateşli hep bademcikleri beyaz ama dilde hic pas yok yani.hep viral..hic bagisiklik güçlendirici de kullanmadim..kilo ve boyu da tam normal..hocam sorum şu yakin arkadaşlarinida.bakiyorum hic ateşlemiyorlar..benim kızımın her türlü mikroba karsi bagisiklikligi iyi çalıştığından mi tepki verip ateşleniyor surekli ..yoksa bagisiklikligi zayif olduğundanmi?? ..bide ne zaman biter ergenlige kadar surermi..?? Hocam Cok teşekkürler..hakkınızı helal edin..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bagisikligi IYI oldugundan.
Bir de; "ates" diye, 38 ustune diyoruz..Fazla kafaniza takmayin.
|
|
![]() |
|
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevabınızı okudum da sık ateşlendiğinden bahsetmiş anne bağışıklığı iyi olduğundan demişsiniz.Çevremde de var bu tür arkadaşların çocukları 1 ayın yarısını ateşli geçiriyor çocukları.Bizim çocuklarda ateşleniyor ama sık değil tavsiyeleriniz üzere antibiyotik neredeyse hiç kullanmadık bu tür durumlarda.Sorum şu az hastalanan çocukların bağışıklığı güçlü olarak biliyorduk.Mikrop almadıkları ve ateşlenmedikleri için bağışıklıkları güçlenmemiş oluyor mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER, bebeklik ve cocukluk devrelerinde, az insanlarla temas etti;erse, "mikrop kolleksiyonu" yapma
suresi biraz uzar. Bilhassa kirsal kesimde cocuklugunu gecirenlerde bu durum sik gorulur. Cocuklugunda bu kolleksiyonu yapamamis olanlar, yuvaya da gitmemislerse, Ilk Okulun ilk 2-3 senesi cok hastalanirlar. Eski mailleri OKUYUN.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|