|
Ani unutkanlık konuşma zorluğu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2020 Saat 12:22 |
Kadir bey kayınvalidem ( yaş 55 kilo 96)için bir şey sormak istiyorum iki gün önce karın ağrısıyla gece hastaneye gidiyor orada yapılan tetkikler sonucu bağırsak sertleşmesi ve iltihaplanma var deyip ilaç veriyorlar eve gönderiyorlar ilaçları kullanıyor (buscopan,enfexia,simflat) . Dün öğleden sonra eşini unutuyor ve yaptığı işleri sürekli tekrar yapmak için kalkıyor vs. Konuşması değişik donuk donuk bakıyor ve kelimeleri hatırlamakta güçlük çekiyor. MR tomografi vs çekildi fakat nörolojik bir bulgu gözükmüyormuş bu problemler neden kaynaklı olabilir yardımc olur musunuz hiç kimse şu sebepten böyle demiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vay be!!! Teshise bak!!
" bağırsak sertleşmesi" !!! Bu Turk doktorlari kadar UYDURMA teshis koyan doktorlar dunyada yoktur... Resmen teshis de popodan uydurma, verilen tedavi de, popodan uydurma!! O ilaclari hemen kesin. Ya ilaclardan, yada Alzheimer basliyor.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Kas 2020 Saat 18:49 |
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben sizi uzun süredir takip ettiğin için içeriğininokuyup ilacı bıraktırmıştım Kadir bey dün akşamdan ber içmiyor ilaçları dün hastanede yapılan tetkikleri vs bugün hatırlamıyor ama hali ve tavırları düne göre daha iyi ve bugün kimseyi unutmadı ama konuşmadaki sorun azalsa da devam ediyor. Buscopan dan kaynaklanabileceğini düşünmüştüm bende asıl o yüzden vermedik doktor bey sizde şimdi ilaçlardan olabilir diyince biraz daha rahatladım eğer ilaçlardansa ne zamana düzelir sizce.Diğer olabilecek hastalık içinde nörologtan randevu alalım mı ne yapmamızı önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Son ilac alimindan 12 saat sonra duzelme belirtileri baslar. 2 gunde tamamen eski haline doner.
Alzheimer de geri donus YOKTUR...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|