|
D vit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anneliktelası ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneliktelası
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ara 2020 Saat 03:00 |
Merhaba Hocam,
Oglum suan 4 yas. Mayıs 2019 da D vit sonucu 17 idi.Size sonucu göstermiştim.Hemen bir ampul verdim.Sonrasında tekrar tahlil yaptıramadık.Sonraki Mayıs ayında 1 ampul daha verdim.Suan oglumda yine kafada terleme basladı.Mayıs ayını beklemeden 1 ampul vermeli miyim ( Ailece eş zamanlı grip benzeri bisey geçirdik.Oglum 37,9 ates ve kuru öksürügü oldu.Size minnettarım.Ateşi düsürmedim ertesi gün ayaklandı.Kuru öksürük 10 gün kadar sürdü.Hicbir ilac vermedim.Sizin önerilerinizi uyguladım.Covid mi geçirdik bilmiyorum evden cıkmadık test yaptırmadık.Size minnettarım.Sayenizde okuduklarımla soguk kanlı kalabildim.) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118979 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 ampul daha icirin. Mart ayinda olcum yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
anneliktelası ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneliktelası
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam teşekkür ederim. Saglıkla kalın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|