|
X bacak mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurcan3368 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2012 Konum: AKSARAY Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurcan3368
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2021 Saat 23:24 |
merhaba hocam daha önce ki maiilerrde ki resimlere baktım sanki benim kızımda x bacak gibi kızım 35 aylık dediğiniz gibi bir yaşından sonra hep 1 ampul dvit iciriyorum bu fotoğraf bugün çektim 1 ampul devit tide bir ay önce icirdim bacağı x bacak mi tekrar devit icireyim mi zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, X-bacak mevcut.
Haziran ayinda 1 ampul daha icirin. Eylul ayinda D vitamin seviyesine baktirin ve gene bacaklarinin resmi ile gonderin. |
|
![]() |
|
nurcan3368 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2012 Konum: AKSARAY Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurcan3368
Hocam yukarda ki mailde dediğiniz gibi yaptım haziranda unuttum devit ampul icirmeyi temmuzda içirdim bugünde tahlil yaptirdim tekrar bacaklarinin resmini ve tahlil sonuçlarının resimlerini ekledim ama tahlil sonuçları ve doktor kafamı karıştırdı vitamin değerleri çok yüksek vitamin mi veriyorsun dedi devit'ten baska vitamin vermedim birde aşırı kansızlık var dedi ve kan şurubu yazdı ama ben size sormadan almadım bu arada kızım 3 yaş 8 aylık 95 cm 13.5 kilosu gelişim geriliği var dedi.hocam x bacak durumumuz hala devam ediyor mu tekrar d vitaminini ne zaman içireyim birde neden B12 bu kadar yüksek çıktı eğer kansızlık var ise siz ne önerirsiniz. Değerli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür ederim https://www.hizliresim.com/qe3wrzr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- D vitamini NORMAL sinirlar icinde, her sene 1 ampul icirin. X-bacak hala mevcut. Sabirli olun. Duzelecek.
2- B12 vitamini suda eruiyen bir vitamin oldugu icin, "fazlasi" diye bir sey yoktur, fazlasi idrar ile atilir. 3- EGER, dogru bakildi ise, anemi var. Demir ilacinin ismini yazmamissiniz, ama bir Demir ilaci kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurcan3368
Hocam kan ilacının ismi Ferro sanol şurup günde 1 ölçek (5 ml) icilecek yazmış eczacı bu şekilde veriyim mi sizin başka bir ilaç önerir misiniz?
Bir de kızıma ben her yıl ekim kasım gibi 1 devit ampul içiyordum temmuzda içirdim için artık bu yıl icirmiyeyim mi Teşekkür ederim simdiden
Düzenleyen nurcan3368 - 14 Kas 2021 Saat 00:23 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Evet, gunde 1 olcek icirin.
2- Bu sene istemez, seneye Ekim-Kasim gibi verin ve her sene bu aylarda verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|