|
Pişik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2021 Saat 23:57 |
Dr bey Kızım 4.5 yaşında peynir yoğurt sütten yapılan hamur işi tüketiyor.ama süt içince özel bölgesi özellikle labium majör iç kısmı kızarıyor.acıdığını söylüyor bu yüzden süt veremiyorum. Biraz takip ettim yoğurt çorbasından sonrada aynı şey oluyor.bunun sebebi nedir? Ne önerirsiniz?
Bu arada sütun her türünü denedim hepsinde aynı tepki.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullandiginiz sutleri, onceden 1 tasim kaynatip, oyle deneyin.
Yogurdu da evde yapin ve sutu once kaynatip, ilisinca mayalayin.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yogurdumu kendim mayaliyrum doktor bey hazır yoğurt kullanmıyoruz.
Sütte hep kaynattiktan sonra deniyorum soğuk sevmiyor.alerji olabilir mi? Fermente olunca dokunmuyor ama çiğ olunca dokunuyor ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Alerji olsa; HER turlu sut ve sut urunu dokunurdu.
|
|
![]() |
|
Paketli dondurmada dokunuyor doktor bey gerçek salep ile yapılan dokunmuyor.
Gözlemlerini göre fermente olanlar dokunmuyor bunun sebebi ne olabilir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Protein hazimsizligi oabilir.
Cocuklarda; Laktoz entoleransi olmaz.
|
|
![]() |
|
Peki ne yapmak gerekir doktor bey ben bu besinleri verince cocuk rahatsız oluyor canı acıyor.ne yapmak gerekir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Denemek icin; 1 hafta her gun 1 tane Festal Draje cigneyip, yutsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|