|
Gece oksurugu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elifkerem
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gece oksuruguGönderim Zamanı: 01 May 2021 Saat 08:46 |
|
Hocam 4.5 yaşında oğlum var. Yaklaşık 2 ay öncesinde.bir grip gecirdi grip bitti öksürük başladı ama sadece geceleri ve cok kosturdugunda öksürüyorum. Size yazmıştım gece uyumadan sıcak uygulayın demiştiniz yaptik ama 1 ay oldu yine aynı gece kriz şeklinde bir geliyor yarim saat durup durup öksürüyor sonra rahatlıyor arada 1 2 yine öksürüyor ama çok rahatsız etmiyor gündüz de dediğim gibi çok hareketli olunca oksuruyor. 2 ay oldu neden bitmedi öksürük doktora da götürmedim astim belirtisi olabilir mi hocam bi doktora gidelim mi. Astim teşhisi nasil konur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 May 2021 Saat 18:43 |
|
Turk doktorlari tarafindan aldatilmaya cok musaitsiniz..
1- "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi mutlaka okuyun (Forum kisminda) 2- Astim degerlendirme tablosunu ve oksuruklu hastaliklarin degerlendirme tablosunu;Yazarlar kismindaki makale listemden bulup okuyun. 3- Oksuruk; Astim'in ILK arazi DEGILDIR... Ilk araz: rahat nefes alinip-sikintili nefes vermedir. 4- Turk doktolari; her oksurene Astim teshisi koyarlar, onlara ASLA inanmayin. 5- Bu tip oksururukler, VIRAL olup, uzun surerler. Genellikle de, deniz kenarina gidince iyilesirler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 May 2021 Saat 18:48 |
|
![]() |
|
elifkerem
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 May 2021 Saat 18:56 |
|
Hava vermeye gerek var midir hocam yatmadan önce serum fizyolojik koysak makineye sadece uygun mudur? Bir doktor tanıdık allerset surup ve İbruramin verin dedi ama ben pek sıcak bakmıyorum yarari olur3mu
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|