|
Yüzde kılcal damar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
fundagc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Yüzde kılcal damarGönderim Zamanı: 20 May 2021 Saat 23:57 |
|
Hocam merhaba, kızım 8 yaşında.
*Yüzünde 1-2 senedir kılcal damar çatlaması var; geçer diye göstermedim ama bir işlem yapılmalı mı? *Bir de hiç güneş lekesi yoktu şimdi çiller çıkıyor gibi, bende de var küçükken çok kafaya takardım. Tatil harici güneş kremi sürmezdim ama bir kaç gündür sürüyorum. Sürekli bilgisayara bakmaktan da olmuş olabilir malum online eğitim..Önerdiğiniz bir marka var mı, geçirmek için ne yapılabilir güneş lekelerini? *Yüzünde baya belirgin siyah noktalar var, 1 taneydi 2 oldu. Sıkmayın diyorlar diye ellemiyorum ama çok erken değil mi yaş olarak? Bir dermatolağa götüreyim mi? Bu yaşına kadar size sormadan bir şey yapmadım, çok teşekkür ederim, hakkınız ödenmez💐
|
|
![]() |
|
fundagc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 May 2021 Saat 00:09 |
|
https://www.hizliresim.com/me2n6ga
Resim açılır umarım hocam siyah nokta ve çiller pek belli olmasa da, kılcal damarı çekememişim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 May 2021 Saat 02:10 |
|
Yuzdeki durum, tamamen cildinin ozelligi. Fazla kurcalamayin.
Gunes koruma kremlerini kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|