|
Sakinlestirici |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3525 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: SakinlestiriciGönderim Zamanı: 30 Oca 2022 Saat 14:00 |
|
Kadir bey merhaba, annem 63 yaşında tansiyon ve kalp ilacı kullanıyor.carpinti ve ritim bozukluğu icin. Birde ecopirin.prozac isminde bi sakinlestirici varmis.bunu da kullanabilirmi. Ya da tavsiye edebileceğiniz hafif bi yatıştırıcı varmi.bu aralar sinirsel olarak zor günler geçiriyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2022 Saat 18:43 |
|
Benim bransim; Cocuk hastaliklari..
|
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3525 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2022 Saat 19:54 |
|
Çok haklısınız. Çok özür dilerim.konu ne olursa olsun size sormak istiyorum guvendigim için.ama haklısınız. Hakkınızı helal edin
|
|
![]() |
|
Asliygt
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2022 Saat 19:59 |
|
Merhaba, o kadar iyi anlıyorum ki sizi.. Ben de oğlumu Kadir Beyin mesajlarıyla büyüttüm diyebilirim.. Çok önemli bir değer çok
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|