|
Astım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
DemetRüzgar
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AstımGönderim Zamanı: 04 Eki 2022 Saat 18:37 |
|
Hocam iyi akşamlar 27 yaşında bir bayanım
1 ay once grip oldum ağır geçirdim Şimdi şiddetli öksürük burun akıntısı ve yeşil balgam mevcut Dün dayanamicam noktaya gelince göğüs hastanesine gittim hocam Cigerden film istedi ve solunum testi Ciğerim de hafif bronşit olduğunu solunum testi yapıldı ilaçlı onda da solunumum çok kotu çıkmış ilaçlı da daha iyi çıkmış bana astım dedi 2 tane ilaç vericem düzenli kullan dedi Hocam astımda burun akıntısı ve balgam olur mu 4 yaşında bir oğlum var bana ona da geçer mi astım ve bronşit 2 3 gündür de onda burun akıntısı ve öksürük var müdahale etmek istemiyorum ama norm öksürük doktor oğluma da geçeceği en kısa zaman da çocuk doktoruna goturmemi istedi
|
|
![]() |
|
DemetRüzgar
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2022 Saat 21:07 |
|
Hocam oğlum çok kotu oksuruyor çift öksürmekten başladı burun akıntısı var az önce felaket öksürük oldu boğulacak sandık balgam çigerine iner diye korktum açıkçası doktorlar diyorlar hocam balgam ciğere yapışır diyor hemen müdahale ettim ama ne yapmam gerekli bılmiyorum:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2022 Saat 21:23 |
|
Saçmalamış! Yapılanların tamamı "mumbo-jumbo" göz boyama işlemleri.Sakın Astım tanısına inanmayın.
SAKIN verdiği ilaçların hiçbirini kullanmayın. Türk doktorları asla Grip tanısı koymazlar, hepsine Astım derler. Astım bulaşıcı değildir. Türk doktorları uydurma konusunda muhteşemdirler. Siz ve oğlunuz; Limonlu bal, Serum fzi ve ColdMix kullanın. Tastığınızı yükseltin. Ara ara sıcak su buharına girin. Ne diye gidersiniz ki bu şarlatanlara! |
|
![]() |
|
DemetRüzgar
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2022 Saat 21:43 |
|
Hocam dediklerinizi harfiyen uygulayacağım
Hocam bugün benden kan da alındı saat 3 de karnım toktu Sedimantasyon :65 Crp:30,19 Fibrinojen:550 Kan üre:15 Çıktı hemetolji bölümü genel cerrahisine yonlendirdi Şuan öksürük burun akıntısı sırt ağrısı var Hatta bana 10 ay içinde tedavi olmamışsın şuan hayattasın dedi şok olduk Hocam lenf bezlerimde iltihaplanma var ordan oraya sürgün ediyorlar anlamadim ne yapmam gerekli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Eki 2022 Saat 09:46 |
|
Sakın inanmayın ve adi tuzaklara düşmeyin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|