|
aspergel olabilir mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tubakln ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2022 Saat 21:09 |
merhaba hocam
kizim 11 yaşında zeki bir çocuk ama çok inatçı uyumsuz ayak ucunda yürüyor evde, diarda ayakkabı ile yürürken içe basarak yurüyor ve dengesi yok, dikkatsiz takılıyor sürekli evde ya da dışarıda ic çamaşırı giymiyor rahatsız hissediyor atlet giymiyor , üst üste giyinince rahatsız oluyorum diyor, çorap giymiyor oturduğu yerde kiyafet olursa onu hemen yere atıyor ya da cirliyor biz alalım diye cocuk norologuna götürmedim şimdiye kadar artık bende yoruldum cok, internetten ayıramıyorum, kapatırsan bağırıp çağırıyor kriz gibi sakinlesemyior Bu durum fizyolojik mıdır hocam aspergel sendromu olabilir mi, arkadaşlarıyla da sorunları var, bana kapa çeneni şeklinde tepkisi var, sinir koyamıyorum. oglum da var küçük kardeşi o normal, hep kızımda bisey var ama ne diyorum Ben mi abartiyorum bilemedim hocam, yardımlarınızı bekliyorum Saygılarımla
|
|
![]() |
|
tubakln ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ayak ucunda yürümekten ayağında şekil bozukluğu oldu bence isterseniz fotoğraf gonderebilirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce bir Psikoloğ ile görüşün, gerek görürse, Çocuk Psikiyatrisi görsün.
ASPERGER Sendromu? Kız olması; Rett Sendromu da düşünülebilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Eki 2022 Saat 09:57 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tsk ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|