|
Emziren anne, parmak sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sevday ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2022 Saat 02:24 |
Merhaba Kadir bey, kendimde olan bir sorunu danışmak için yazıyorum..
Ayak başparmağımın kenarında 10 gün önce şişlik başladı.(tırnağımın o tarafını derin kesmiştim baya) sonra şişlik tırnak etrafı boyunca biraz daha ilerledi.. Ciddiye almadım geçer diye(diğer ayak parmağımda da olmuştu bi kez kendiliğinden geçmişti çok şişmeden) ama bu geçmedi tırnağım da hafif sarımsı oldu sanki çok net değil.. Normalde başlarda acıyıp sızladı şimdi acı sızı dokunmadığım ve ayakkabı giymediğim sürece olmuyor.. Nette araştırdım sanırım sağlık ocaklarında antibiyotik veriyorlarmış iltihap için, bende emziriyorum antibiyotik olmadan başka yapabileceğim birşey varmı? Patlatıp içindeki sıvıyı çıksa geçecekmiş gibi ama üstteki deri soyulmasına rağmen hala çok kalın.. |
|
![]() |
|
Sevday ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oradaki doku, sogan gibi katmanli bir dokudur. Dibe kadar yarilmasi gerekir.
Her pedikurden sonra; kolonya ile silin. O iltihapli yere, gunde:2x1 Batticon surun; ya kendiliginden kaybolur ya da abselesip bosalir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|