|
Kulak ağrisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Dururzgr
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulak ağrisiGönderim Zamanı: 06 Ara 2022 Saat 09:26 |
|
Hocam biliyorum kulak icin iliadin oneriyorsunuz 2 gundur gunde 2 damla kullaniyorum 6 yasinda oglum.Bugun doktora baska birey icin gittik kulaginida söyledim bakti kizarmis dedi.Çocuk anne kulagimda sertlesme okuyor yururken ses geliyor dedi hafif de ağrisi var.Doktor antibiyotik verdi augmentin 400.Kizarmasi ayri bir durum mu sivı falan birikmis demedi iltihapda demedi kizarmis dedi.Ne yapayim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2022 Saat 19:11 |
|
Der!! Nasil olsa, siz goremiyeceksiniz ya!!! Nasil olsa, "Kulakta bir problem oldugunu" sufle etmissiniz ya!
Tabii ki, hemen antibiyotigi dayiyacak. Agri yoksa, kulakta hicbir sey YOKTUR. NASIL olur da, bu kadar yazimdan sonra bu sahtekarlara inanirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dururzgr
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2022 Saat 20:37 |
|
Yok hocam yazilarinizi okuyorum hep zaten ilacida vermedim 2 gundur iliadin kullaniuorum sadece.Ben kizariklik farkli bir durummudur diye ogrenmek istedim.Hep iltihaplanmis veya sıvı toplanmis diye soruyorlar öyle demediği için kafam karısti.Ilk gun biraz ğrisi olmustu hemen iliadin basladim.Tesekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|