|
Geçmeyen idrar yolu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Oca 2023 Saat 00:06 |
Hocam merhaba yaklaşık 2 hafta önce ateş kusma böbrek ağrısı idrar bulanıklığı ve yanma şikayetiyle gece acillik oldum idrar tahlilinde bol bakteri var dedi doktor ve bir kullanımlık toz antibiyotik cec 1000 ve piyeloseptly 500 lük verdi emzirdiğim için başka birley veremiyceğini söyledi durumum çok kötüydü beni iki güne toparladı ayağa kaldırdı ilaçlar bugün sadece tahlile gittim ve doktor idrarda hala enfeksiyon olduğunu söyledi hocam ağrım ateşim yok ama idrar yaparken yanmam ilaç bittiği gibi geri geldi çok korkuyorum hocam çünkü çok kötü olmuştum birde 6 aylık bebeğim var henüz bukadar antibiyotik içtim diye de üzülüyorum süte geçer diye iki sonucumu da size ekliyorum hocam ilki onbeş gün önceki ikinci tahlil bugünden me yapmalıyım hocam 10 gün antibiyotik içtim yine geçmedi..
|
|
![]() |
|
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118675 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6.Ocak.2023 de IYE YOK!
Sakin o salaga inanmayin, daha en basitinden bir Idrar Tahlilini bile degerlendirmekten aciz. Daima "Nitrit" degerine bakin. Negatif ise, IYE yok demektir. O salaga soyleyin, kadinlarin idrarinda bu kadar Lokosit cikmasi normaldir!
|
|
![]() |
|
Evet hocam sizin yazılarınızı okuyup ona baktım nitrit negatif son yaptırdığım testte ama antibiyotiğim biter bitmez belirtiler başladı idrarda yanma boşaltamama dün gece zor uyudum hocam hep idrarim varmış gibiydi antibiyotik zaten on gün kullandım birde emziriyorum bu belirtilerle ne yapmalıyım hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118675 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O sikayetler, ilk kullandiginiz antibiyotigin, o bolgedeki koruyucu (Probiyotik) bakterieri yokettiginden oluyor.
Sabunlu sicak su kuveti iyi gelir. SAKIN Turk doktor akli ile, Antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Haklısınız çok sağolun hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|