|
Heyecan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haz 2023 Saat 05:41 |
Merhaba Kadir Bey ben çok sitresli ve heyecanlı bir insanım sınava vs girdiğimde çok heyecanlaniyorum elim ayağım sesim titriyor konuşamıyorum. Mülakata giricem bir doktor 'dideral' adında bir tansiyon hapının bu sorunu giderebilecegini yazmış sizce bu hapı kullanmalıyım yada sizin önerebileceginiz birşey var mı bu sitres ve heyecan beni çok yoruyor şimdi dişçiye gidicem onu bile çok sitres yapıyorum doktorla nasıl konusucam diye
|
|
![]() |
|
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde bu sitresten mi bilmiyorum midem çok ağrıyor sitres yaptığım anda ağrı daha da artıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mide ağrısı için; günde (sabahları) 1 tane Famodin20 alın.
Dideral??? Bilmiyorum. İsterseniz, imtahanlardan 1 hafta önce bir kaç gün alıp deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|