|
Toz alerjisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Siner
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Toz alerjisiGönderim Zamanı: 06 Eyl 2023 Saat 22:33 |
|
Merhaba Kadir hocam,
Umarım iyisinizdir ve hayatınızda her şey yolundadır. 11 yaşında bir kızım var. 42 kilo ve 157 cm boyunda Uzun zamandır yaz kış geçmeyen burun akıntısı ile baş edemiyoruz artık. Bu yaz 1buçuk Ay akçayda kaldık. Deniz, kum kaz dağları derken hiçbir şeyi yoktu. İstanbula adım atar atmaz başladı. Zyrtek vs denedik ama sanırım artık vücut da bağışıklık kazandı ilaca o da fayda etmiyor. Sürekli ama sürekli burnu akıyor. O kadar sümük nereden çıkıyor anlamıyorum. Çocuk artık tuvalet kağıdı rulosu ile geziyor çünkü normal peçete yetmiyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Lütfen bana bir yol gösterin. Okul açılmadan bazı tahlillerini yaptırdım sizinle de paylaşayım. Bazı değerleri çok yüksek çıkmış ama anlayamadım. İyi çalışmalar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2023 Saat 08:59 |
|
İdrar:Temiz.
Anemi:Yok. Antibiyotik:Gerekmiyor. Lösemi, Kan hastalığı:Yok. Evdeki bir eşyadan allerji olabilir. Tüylü yastıklar, eski halılar, gibi eşyaları teker teker ortadan kaldırın, neye allerjisi olduğu ortaya çıkar. Zyrtec şurup veya tablet 10mg OLACAK!! Az veriyorsanız, etki etmez. |
|
![]() |
|
Siner
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2023 Saat 20:53 |
|
Kıymetli vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Zyrteki ne kadar süre kullanmalıyız. Bunun bir süresi var mı? Yoksa sürekli kullanacak mı? Uzun süreli kullanımda bir ya etki doğurur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2023 Saat 09:15 |
|
İyileşince kesin, devam ederse, tekrar başlayın.
Yoksa; illaki şu kadar süre kullanılacak diye bir şey YOK!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|