Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 347
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş
    Gönderim Zamanı: 31 Ara 2023 Saat 13:38
5 yaş erkek çocuk. Ateşin 2 gündeyiz hocam. 38.5-40.5 arası çok yüksek ateşimiz var. Gece 40 dan aşağı inmedi diyebilirim. Sabaha kadar sayikladi ateşe bağlı. Bulantı + kusma var. Sadece sıvı alımı mevcut iki gündür harici kusuyor. Bogazimiz kırmızı sanki beyaz olusumlarda var. Biz daha önce E.M geçirmiştik. Bogazimiz fotosunu atıyorum değerlendirir misiniz ? 
Yukarı Dön
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2023 Saat 13:40
Yukarı Dön
Turuncusever Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Turuncusever Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2023 Saat 13:54
Öncelikle çok gecmiş olsun tugba hanım acil şifalar konuyla ilgili değil ama fotoğraf yüklemeyi nasıl yapıyorsunuz yardımcı olursanız çok sevinirim 
Yukarı Dön
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2023 Saat 14:32
Hızlı resim sitesine resim yüklüyorum forumlarda kullanılacak linki kopyalayıp buraya yapıştırıyorum
Yukarı Dön
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2023 Saat 19:11
Hocam gün boyunca kustu hicbirsey yiyemedi. Ateşi yüksek. Bilinci arada gidiyor gibi saçma saçma şeyler söylüyor. Bir de  yanına kimseyi yaklastirmiyor. Kaka kokusu alıyorum diyor. Ya da başka kokular alıyorum diyor. Öyle bir koku yok ortamda . İyice korkuttu bu söylemi. Acaba midesi bulandı için mi böyle diyor sürekli 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.