|
Bir ayda bu 4. Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tugbi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2024 Saat 04:12 |
Hocam merhaba oğlum 17 aylık bu ay hastalıktan kurtulamadık ağzında herpes çıktı tüm diş etleri şişti hiçbir şey yiyemedi süreç böyle başladı ardından 3 antibiyotik bitirdik düşmeyen 40 lari gören ateş sebebiyle. Insan çaresiz kalıyor tam düzeldi derken 2 gün dışarı çıktık şuan yine ateş 39. Bu sefer ilaç vermedim soğuk kompres uyguluyorum sadece ama düşmüyor çıkıyor daha da üstünde bez hariç hiç birşey yok odada petek yanmıyor calpol vermedim ama ateş kaç olursa vermeliyim beklemeli mıyım
|
|
![]() |
|
Tugbi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam göz altı hafif mor bir gözünde ateş düştü gibi hala ara ara çıkıyor boynunda çok fazla beze var ateş olduğunda bunlar gözle görülecek kadar şişiyor evde kedi var onunla çok temas ediyor yani tüm ihtimalleri düşünüyorum neden oluyor bu ateş bilmiyorum kan testleri normaldi sanıyorum demir mi baktırsam
|
|
![]() |
|
Şimdi bakabildim dilinde sarımsı bi renk var pas sanırım ama 3 antibiyotik bitirdik geçen hafta yani napicam ben yeniden antibiyotik nasıl vereyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ILK hatayi Herpes icin Antibiyotik kullanmakla yaptiniz!!!
Ne diye Turk doktor aklina uyarsiniz ki!! Bu cahiller, her atese antibiyotik verirler! Son 15 seneden beri; Turkiye'de bir tane Grip teshis edilmis hasta YOK! Sakin, Turk doktora inanmayin, verdikleri BUTUN ilaclari hemen KESIN! Nedir bu "Kedi dusmanligi" anlamiyorum! Eskiden de; "ugursuzluk getiriyor" diye oldururlerdi!!
|
|
![]() |
|
Yok kedi zaten aileden ona düşmanlık ettiğim yok bizim ihmalimiz aylık aşılarını aksattik çocuk da çok haşır neşir alerjik de olabilir her ihtimali düşünüyorum. Şuan düştü ateşi gün boyunca çıkmadı bal limon sarımsak kürü yaptım ama dilindeki pas lekesi devam ediyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocuklarda allerji olmasi son derecede nadirdir. Allerji olayi seneler boyu ayni madde ile temas sonucu
ortaya cikar.
Bu yuzden de, misal; cocuklarda Penisilin allerjisi OLMAZ! Seneler sonra cok sayida penisilin ile kasilasinca ortaya cikar! Turk doktorlarinin gazina gelmeyin. Onlar bilemedikleri HER duruma; "allerji" derler! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|