Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cocuk periferik yayma sonucu hk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Cocuk periferik yayma sonucu hk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
İlknuray Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı İlknuray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cocuk periferik yayma sonucu hk
    Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 19:48
Hocam merhaba 4 yasinda ikiz ogullarim var birinde boyun bolgesinde sisme olustu ve bugun hemen gittik diger ikizindede oldugunu soylediler ve kan aldilar sonuclar su sekilde cikti doktora gosteremedik cikmisti kendileri cok endiseliyiz bakabilirseniz cok sevinirim 

Ege 
Eozinofil % sonuc 3
Eritrosit hafif hiporami ve hafif anizositoz 
Trombosit yeterli
Bazofil % -
Çomak -
Parcali % sonuc 35
Lenfosit sonuc 58
Monosit sonuc 4

Efe
Eozinofil % -
Eritrosit hafif mikrositoz ve hafif anizositoz 
Trombosit yeterli
Bazofil % -
Çomak -
Parcali % sonuc 67
Lenfosit sonuc 32
Monosit sonuc 1
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120216
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 20:03
Eliniz mi BOS??? Isiniz mi YOK!!! 
Senelerdir Turkiye'deki bu EN meshur sahtekarligi anlatiyorum! 
Lenf bezleri ile Turk doktorlarinin halki nasil dolandirip, soygunculuk yaptiklarini anlattigim yazilarimi okuyun.
Saglam dolandirilmissiniz!
Hele bir okul/kres baslasin, "beze" ne imis o zaman goreceksiniz!! 
Sakin bu assagilik sahtekarlara, boynunda beze var diye gitmeyin. 
O kadar cok bu ayirimi anlattim ki, artik YETER!!  Lutfen okuyun. 

Yukarı Dön
İlknuray Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı İlknuray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 20:09
Neden kizdiniz anlamadim isim cocuklarim o kadar cok kisi onerdiki sizi boyle birsey yazmanizi hic beklemiyordum tuhaf
Yukarı Dön
Zey_nep Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 272
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zey_nep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 20:21
Lenf bezleri ile ilgili sorulan soruları okursanız,  hocanin surekli cevap verdiğini görürsünüz.  Boyunda beze boyunda şişlik lenf bezi seklinde aramalar yaparsaniz görürsünüz.  
Hoca bunların normal olduğunu,  sürekli her yaş cocukta olabileceğini defalarca kez yazmis. Tepkiside o yüzden. Okuyun, okudukça farklı durumda iseniz yazıp sorunuzu sorun diyor. 2 yil olacak nerdeyse bu siteyi bulali nerdeyse her hafta bu konu konuşuldu.
Yukarı Dön
İlknuray Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı İlknuray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 20:24
O kadar korku dolu birgun gecirdik ki anlatamam size doktor cok korkuttu bizi bende boyle bisi okuyunca anlam veremedim
Tesekkur ederim aciklamaniz icin simdi hemen okuyorum
Yukarı Dön
Zey_nep Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 272
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zey_nep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 22:02
Bizi de oglumu muayene eder etmez ultrasonda yağlı hilusulari belirgin dendi diye direk onkolojiye yonlendirildik. Kadir hocamda o yüzden kiziyor. Hemen inanip gidiyorsunuz, kanmayin. Okuyun arastirin yazilarima bakın diyor 
Yukarı Dön
antipc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 289
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı antipc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 22:53
Gerçekten insan okudukça fark ediyor. Ben forumu 2015 te bulmuştum. Ben de ilk mesajda neden kızdı ki olmuştum. Sonra eski mesajları okudum, hala okurum. Forum 2008 (2007 de olabilir) de açılmış 16 senedir hocam aynı şeyleri yazıyor. 

Burda da arşiv var. Bakmak isterseniz. Çok geçmiş olsun. 

Düzenleyen antipc - 20 Şub 2024 Saat 22:54
Yukarı Dön
kaytug Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 152
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kaytug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2024 Saat 00:47
Kizan, azarlayan doktor iyidir..tecrubeyle SABİT ! Embarrassed
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.