|
Kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bellabella ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2024 Konum: Abd Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bellabella
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 May 2024 Saat 04:18 |
Hocam merhaba, bebeğim 7 ay 15 günlük. 3.150 kg doğdu 22 gün önce kg 7.774 boy 69 cm çıkmıştı. Hocam bebeğim bir ay önce ilk kaz kabız olmaya başladı. 1 ay içerisinde 4.kez kabız oldu. Tam düzeldi diyorum 4,5 gün sonra tekrarlıyor. Şu an yine kabız ve bugün 3.gün, bugün iki kez az az kaka yaptı, macun gibiydi kıvamı. Kabızlıktan sonra dikkat etmeye çalışıyorum beslenmesine lifli yediriyorum ama yine kabız oluyor. İnternette çok kötü yazılara denk geldim ve endişelenmeye başladım. Sizce doktora götürmeli miyim? Ne yapacağımı bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazarlar kismindaki "Yeni Dogan Ozellikleri" makalemi okuyun.
Turk doktorlarinin yazdiklari ve soyledikleri hicbir seye inanmayin. O asagilik yazilarin tamami sizleri korkutup doktorlara kosmaniz icin yaziliyorlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 May 2024 Saat 10:08 |
|
![]() |
|
Bellabella ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2024 Konum: Abd Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bellabella
Hocam okudum yazınızı teşekkür ederim. Hocam bebeğim sadece anne sütü alıyor ve 2 ay önce ek gıdaya başladık. Doktorlar kuzu kıyma konusunda çok ısrar ediyor şu an vermek istemiyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Biri de hocam kabızlığın bugün 4.günü kendiliğinden yapmasını mı bekleyelim yoksa gliserin mi verelim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiye'nin salak doktorlarini mi ciddiye aliyorsunuz?? Ne demekmis; "kuzu kiymasi" salak bunlar!
Kuzu eti her mevsim bulanan bir et degil ki!! Siz de bunlari adam saniyorsunuz!!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bellabella
Hocam doktor mutlaka vermen gerekiyor dedi verdim ve bebeğimin bağırsakları bozuldu. Bir daha vermeyeceğim teşekkür ederim cevabınız için.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bugunden geriye giderek cevaplarimi okuyun. Yoksa bunun gibi cakallar tarafinda daha cok dolandirilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bellabella
Tamam hocam teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|