|
Ebv sonrası oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Parolaben ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2024 Saat 11:51 |
Merhaba doktor bey , geçen hafta cuma günü 4 yaşındaki oğlumun tahlil sonucunu size atmıştım. Ebv tanısı koymuştunuz. Ateş iki sonra düştü ama şu an balgamlı bir oksurugu var. Pazartesi kendim için aile hekimine gittiğimde oğlumun öksürüğüne de baktı. Ciğeri temiz , geniz akıntısı var dedi. Kreval verdi ama ben kullanmadim. Bir kaç hafta sürer öksürüğü dedi. Tatile gideceğiz , orada ki nemli hava daha çabuk toparlar dedi.
Bir hafta oldu ama öksürüğü hala geçmedi. Bazı durumlarda ebv zatürre ye çevirir bazı durumlarda diye okudum. Öksürük ne zamana kadar sürerse sıkıntı ? Teşekkür ederim şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EBV asla Zatürre ye cevirmez. Bir tek Türk doktorları verdikleri ilaçlarla zatürre olmasına sebep olurlar.
Öksürük, vücudun savunma mekanizmasıdır. Türk doktor aklı ile öksürüğü keserseniz, Zatürre oluşur. Deniz kenarına gidecekseniz, denize girsin, bir günde iyileşir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|