|
Sinüzit tanısı ve aynı yalanlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayşe Çalık ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayşe Çalık
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2024 Saat 18:25 |
Merhaba kadir bey. Foruma bir göz atıyorum herkese söylenilen ezberlenmiş yalanlara şaşırmamak mümkün değil.
Benim konuma gelirsek kızım 4 yaşında boğaz enfeksiyonu ve el ağız ayak hastalığı sonucu antibiyotik verdiler kullanmadım. Kanında WBC yüksek diye siz kullanmamı önermiştiniz kullandım. İshal de başladı bu süreçte. Ve aşırı geniz akıntısı gece horlamasi buna bağlı boğaz kuruluğu ve boğaz ağrısı var. Enfeksiyon bölümüne götürdüm sinüzit diyip antibiyotik yazdılar orada aklı başında biri de antibiyotik ishali iyice arttırmaz mi dedi ama bunlar.yine de yazdı. Ben şuan antibiyotik kullanmıyorum sadece serum fizyolojik ile burnunu iyice temizliyorum . Antibiyotik kullanıma bağlı gelişen ishal için de probiyotik başladım. Başka yapmam gereken bir şey var mı teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118987 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
En doğrusunu yapmışsınız..
Türk doktorları HER ateşli hastaya mutlaka bir sebep uydurup antibiyotikleri dayarlar. Eğer hakikaten Sinüzit varsa; maske tarzında baş ağrısı olur. Oluyorsa, 5 gün İliadin damla anlattığım gibi kullanın.
|
|
![]() |
|
Ayşe Çalık ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayşe Çalık
Teşekkürler. Bir de 1.5 yaşında bir kızım var günde 600/700 ml arası normal inek sütü alıyor ben içerisine elma,şeftali tarzı meyveler de ekliyorum sütünün. Dış çıkardığı için şuan normal yemeğe karşı ilgisiz. Diş çıkarırken haliyle ağrısı kulağa da vuruyor doktora gitsem kesinlikle iltihap diyip antibiyotik verecekler. İltihap olsa çocuk uyuyamaz bile hâlbuki.. Velhasıl kelam hocam
Kabızlık durumu var.keçi pisliği diye tabir edilen cinste. Ne önerirsiniz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118987 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- İltihap olsa: Mutlaka "ATEŞ" olur.
2- Kulak iltihabı; "iltihap" değildir!! Öztaki borunun kapanması ile ilgilidir. 3- Kulak iltihabı denilen durum olduğunda ağrı ön plandadır. Kaka için; Yağ ve şeker oranlarını arttırın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|