|
Antibiyotik kullanımı 10 aylık bebek |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sahin-ismail
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Ağu 2024 Konum: Ankara, TUR Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sahin-ismail
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Antibiyotik kullanımı 10 aylık bebekGönderim Zamanı: 20 Ağu 2024 Saat 22:28 |
|
Merhaba hocam 10 aylık bebeğimiz var yaklaşık 11 kg, geçen gün ateşlendi acile gittik, doktor çok fazla ilgilenmeden antibiyotik yazdı klamoks 400 mg ve 1 ölçek kullanın dedi, ben pek guvenemedim reçetesini okudum oğlumun kilosuna göre reçetede yazan yüksek doz oranından bile fazla geliyor. O yüzden ben orada yazana göre 3ml vermeye başladım bugün 5. Dozu verdik ateşi dün gece çok artmadı bugün de artmadı ama öksürük ve hapşırık başladı bugün, biraz burnu da akıyor. Destek olarak da probiyotik toz ve doğal yogurt yedirmeye çalışıyoruz. Antibiyotiği ne kadar kullanmamız gerekir, bu verdiğim doz normal midir bilmiyorum destek olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2024 Saat 23:49 |
|
Resmen şarlatanın teki imiş!! Eğer antibiyotik gereken bir durum olsa idi çocuk ertesi gün düzelirdi.
Belli ki Grip geçiriyor. Ateşlendiğinde diline bakın!! Pembe ise kesin Griptir. Yazılarımı okuyun. Bu kadar kolay dolandırılmanız normal değil.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|