Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Antibiyotik kullanımı 10 aylık bebek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Antibiyotik kullanımı 10 aylık bebek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sahin-ismail Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sahin-ismail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Antibiyotik kullanımı 10 aylık bebek
    Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2024 Saat 22:28
Merhaba hocam 10 aylık bebeğimiz var yaklaşık 11 kg, geçen gün ateşlendi acile gittik, doktor çok fazla ilgilenmeden antibiyotik yazdı klamoks 400 mg ve 1 ölçek kullanın dedi, ben pek guvenemedim reçetesini okudum oğlumun kilosuna göre reçetede yazan yüksek doz oranından bile fazla geliyor. O yüzden ben orada yazana göre 3ml vermeye başladım bugün 5. Dozu verdik ateşi dün gece çok artmadı bugün de artmadı ama öksürük ve hapşırık başladı bugün, biraz burnu da akıyor. Destek olarak da probiyotik toz ve doğal yogurt yedirmeye çalışıyoruz. Antibiyotiği ne kadar kullanmamız gerekir, bu verdiğim doz normal midir bilmiyorum destek olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2024 Saat 23:49
Resmen şarlatanın teki imiş!! Eğer antibiyotik gereken bir durum olsa idi çocuk ertesi gün düzelirdi. 
Belli ki Grip geçiriyor.
Ateşlendiğinde diline bakın!! Pembe ise kesin Griptir.
Yazılarımı okuyun. Bu kadar kolay dolandırılmanız normal değil. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.