Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - D vit kontrol
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

D vit kontrol

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yeltun Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 179
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: D vit kontrol
    Gönderim Zamanı: 25 Eki 2024 Saat 22:24
Sayın hocam selamlar..
2019 nisan dogumlu oğlum için 2 ampul kullandim 1 er ay ara ile..
İlk ölcüm 16 mayıs 41 cikti. 2.ölcüm icinde evde bulunan sprey 1000 lik formda dvit vardı onu kullanıp yazın demiştiniz.bittince ertesi gün 23 Ekim de  tahlil verdik 47cikti. Onun dışında da referans dışı olarak MCV 78,9  MCH 26,5 cikti. (bu arada bacaklarda biraz x görünüm mevcuttu)

Kendim icinde yine 2 adet ampul kullandım mayısta bende tahlil istemistim özellikle d vit istememe rağmen. Gözden mi kaçtı nasil oldu bilmiyorum bakilmamisti..birkaç gün önce baktırdım Dvit 32 cikti. Referans dışı değerlerim ise LENFOSIT 40,2  RDW 16,5  KOLESTEROL 262  HDL 116. Cikti FERRITIN  değerim 16 dusuk biraz denildi ama  HGB araligim normal sinirda rica etsem yorumlayabilir misiniz hocam nasil ilerleyelim .(Y: 35  C :K  ) (boy 176kg 62)

Düzenleyen Yeltun - 25 Eki 2024 Saat 22:57
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121256
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2024 Saat 23:01
İkişer ampul bile yeterli olmamış!! Tekrar bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 için ve Şubat ayında tekrar ölçüm
 yaptırıp bana yazın. 
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 179
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2024 Saat 00:07
Peki hocam teşekkürler, saygilar..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.