Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Astım hastası buhar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Astım hastası buhar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Firuzeko Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 309
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Firuzeko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Astım hastası buhar
    Gönderim Zamanı: 03 Nis 2026 Saat 15:52
Hocam merhaba,

Astım hastaları da gripken buhar uygulaması yapabilir mi? Burun akıntısı ve geniz akıntısı icin?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 123126
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2026 Saat 18:28
Astım ve "Alt Solunum Yolu" enfeksiyonlarında, soğuk buhar uygulanır.
Evde, sıkıntılı durum olursa, soğuk havaya çıkarın, rahatlar! 
Yukarı Dön
Firuzeko Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Firuzeko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2026 Saat 18:32
Hocam nefes darlığı yok su an. Sadece burun akıntısı ve geniz akıntısı var ama normalde astım teshisi var. Sıcak buhar yanlıs uygulama mı? Dünden beri yapıyorduk. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2026 Saat 18:40
HAH!!!!  Türk doktorlarının "Astım" tanısına mı inandınız??
Onlar; her öksürene Astım derler. Böyle sahtekarlardır! Bu sayede sizi ömür boyu abone ederler.

1- " Astım değerlendirme Tablosunu" inceleyin.
2- " Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim" ,
3- " Sahtekarlığın 3 Safhası",
Makale ve Forum yazılarımı okuyun.
Yukarı Dön
Firuzeko Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Firuzeko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2026 Saat 18:44
Hocam bunların hepsini okudum. Sorum annem icin. Sıcak buhar ile ben iki ay once geniz akıntımı rahatlattıgım icin ona da uygulatıyorum. Ama astımlı kisiye zararlı ise keseceğim ondan soruyorum. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2026 Saat 18:47
Sıcak buhar uyguladığınızda, daha kötü olur. Olmadı ise, kesin Astım değildir.
Yukarı Dön
Firuzeko Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Firuzeko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2026 Saat 18:48
Şaka gibi kötü olmadı hocam. Nefes darlığı mı yaşardı eğer astım olsaydı?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2026 Saat 18:52
Evet. Fenalıklar geçirirdi. Bilakis rahatladı ise, Astım değil, Grip dir ve Astım tanısı yanlıştır! 
Yazılarımı okuyun. Hep bu "Astım sahtekarlığını" anlatıyorum. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Nis 2026 Saat 18:55
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.