Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nusya Ela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 122
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kusma
    Gönderim Zamanı: 04 May 2026 Saat 16:42
Merhaba Kadir Bey 8 yaşındaki oğlumda birden yüzü beyazlıyor mide bulantısı kusma başlıyor sonra uzun bir süre uyuyor  arada uykudan uyanıp kusup tekrar uyuyor. günün sonunda düzeliyor. Ne ateş ne burun tıkanıklığı ne ishal hiç birşey yok . Küçükken daha sıktı ama şimdi bazen 5-6 ay da bir, bazen bir iki hafta da bir tekrarlıyor. Yılda bir D vit  ampül ve  grip aşısını oluyor. Daha önce değerlerini yollamştım iyi demiştiniz. Yazılarınızı okuyorum hiç benzer birşey bulamıyorum .  Bu ne olabilir ve benim nasıl neye dikkat etmem gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Düzenleyen Nusya Ela - 04 May 2026 Saat 17:41
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 123126
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2026 Saat 09:45
1- Yedikleri ile bir bağlantısı var mı?
2- Kanda; BUN, şeker, Kalsiyum, baktırıp bana yazın. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2026 Saat 23:56
https://hizliresim.com/36tdphw

Düzenleyen Nusya Ela - 16 Haz 2026 Saat 23:59
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2026 Saat 00:01
https://hizliresim.com/sv3q0sz 

Düzenleyen Nusya Ela - 17 Haz 2026 Saat 00:03
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2026 Saat 00:09
Merhaba Kadir Bey kusura bakmayın resmi yükledim açılmadı ayrı ayrı yollayabildim.  Doktora söyledim istediğiniz değerleri ama bu değerleri istedi.  İçinde var mı sizin istedikleriniz pek anlayamadım.  Bulunduğum yerde özel laboratuvar yok. O yüzden tekrar çektiremedim . Eğer bu değerler değilse farklı şehirde tekrar çektiricem.  Yiyecekten olduğunu sanmıyorum çok farklı yemekler yemiş oluyor. Bir de migrenimiz var bununla ilgisi var mı bilemedim .  Başı ağrıdığında  bu kusma ve anlattıklarım olmuyor veya kustuğunda başı ağrımıyor.  Cevaplarsanız çok sevinirim

Düzenleyen Nusya Ela - 17 Haz 2026 Saat 00:13
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 123126
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2026 Saat 09:50
Tahlil yapılmamış! Bu bir "Kan Sayımı"..
En önemli olanı; açlık ve tokluk kan şekerlerinin ölçümü.
En azından bunu yaptırın. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Haz 2026 Saat 09:18
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2026 Saat 03:36
Söyledim Kadir Bey yine de istediklerimin hiç birini yaptırmamışlar. Tekrar istiyim size yollarım . Sağolun
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2026 Saat 01:59
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.