Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım acaba aç mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım acaba aç mı?

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
çiğdemnuray Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 17 Eki 2007
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım acaba aç mı?
    Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 23:17
Merhabalar Kadir Bey,
14 aylık  11,1 kilo ve 79 cm boyunda bir kızım var. Nerdeyse sadece anne sutu ile besleniyor. Zorla 2-3 kaşık çorba içirebiliyorum. Boyu ve kilosu iyi olduğundan anne sütünün tok tuttuğunu düşünüyorum ve bu yüzden ek besinler için çok ısrarcı olmuyorum.
 
Ancak son bir haftadır sizin bahsettiğiniz gibi top top kaka yapıyor. Aç olduğundan öyle kaka yaptığını söylemişsiniz. Aç olsa yemekleri reddetmez diye düşünüyorum ama gene de bir anne olarak yanlış mı yapıyorum diye dusunmeden edemiyorum. acaba gercekten aç mı kalıyor kızım?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120107
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 09:52
Sadece anne sütü alıyorsa , olabilir. Aynı görünümde kakayı, pirinç,patates, muz ve elma da yapabilir.Yaşına göre,4cm. boy fazlası ve 1.4kg. ağırlık fazlası var. Bazen çocuklar iştahlı bir devreden sonra iştahsız bir devreye girerler, çok önemli değil, kilo kaybı olmadıkça karışmayalım derim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.