Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kaka rengi koyu ve katı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKaka rengi koyu ve katı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gulay571 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 86
Mesajın Direkt Linki Konu: Kaka rengi koyu ve katı
    Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 14:15
Merhabalar Kadir Bey

Kızım 22 aylık kilosu 12 ama boyunu tam bilmiyorum 86 olabilir. Bir kaç gündür kakası az ve koyu olarak yapıyor. Sabah erken saatlerde 250 ml süt içiyor. Gün içerisinde ağzı hiç boş kalmıyor ama acaba açmı kalıyor. Sabah kahvaltıda çok açık yarım çaybardağı çay. 1 haşlanmış yumurta. 3 zeytin. çok az peynir. biraz domates ve salatalık yiyor. Öğle arası çubuk kraker öğleden sonra 1 kase çorba 1 kaç saat sonra 2 adet danone ve çukolata akşam da  mutlaka et yemesini istediğimden 1 köfte yada 1 baget veriyorum. göbek salatasına da bayılıyor. sizce kilosu ve yedikleri normal mi? çiğ olarak yediği sebzeler örneğin kıvırcık yada göbek sakıncalı mı? Şimdiden cevabınız için çok teşekkürler.
Gülay YILDIZ
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118601
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 14:54
22 aylık boy : en az 81cm. olmalı, 5cm. bir fazlalık var. Kilo en az :11kg. olmalı 1kg. fazlası var. Boyuna göre:12kg. olmalı ki sizinde öyle.
Süt miktarı 500ml. nin altına inmesin. Çay, zeytin,domates, salatalık, çubuk kraker, salatalar, çocuk gıdası değildir, esas ana menüsünü yedikten sonra yer kalırda bunlarıda yerse bir sakıncası olmaz.
Yukarı Dön
gulay571 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 86
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2008 Saat 09:11
Kadir bey sizin yer kalırsa yesin dediklerinizi ben kahvaltıda veriyorum. onları yedikten sonra zaten başka birşey yemiyor. sizce sabah kahvaltısı nasıl olamlıdır cerene gün içerisinde ne yedirmeliyim.

Bir sorum daha olacak kızım yani ceren gözlerini bilerek şaşı yapıyor. daha 22 aylık ama kızdığımızı bildiği için inatla yapmaya devam ediyor. Unhappy bunu sürekli tekrarlarsa göz bozukluğuna yol açarmı her ihtimale karşı göz doktoruna götürelimmi. şimdiden çok teşekkürler

saygılarımla...
Gülay YILDIZ
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118601
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2008 Saat 09:25
Sayfa çok çabuk döndüğünden sizin yazınızı geç farkedebildim, özür dilerim,.
Kahvaltıda süt, yumurta, esastır, peynir, tereyağ,reçel, bal verebilirsiniz.
Tabii kahvaltı dediğiniz öğün ,memleketten memlekete hatta yöreden yöreye göre bile değişir. Birde zaman içinde değişimi olmuştur. Sizin usulünüz ne ise esas o olmalı, eskiden kahvaltı diye "Tarhana çorbası" içildiğini unutmayın. Temel olarak verebildiğiniz kadar hayvansal ürünlerden verin.
Gözünü, sizi sinir etmek için öyle yapıyor, aldırmayın, geçer.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.