Merhabalar Kadir Bey,
Kızım şuan 17.ci aya girdi.Cuma gününden beri ağır bir grip geçiyor(burun tıkalı,burun akıyor,ateş)çok iştahsız bir bebek normalde...Ama cuma gününden beri hiç yemiyor,hatta emmek bile istemiyor,kucağıma alıp emzirmeye çalıştıkça kıyameti koparıyor,ağlıyor,ittiriyor beni....Normalde asla emmeden uyumaz ve memede uyurdu...Şimdi kucağıma alıyorum ninni söylüyorum,gözleri kapanınca emziriyorum...Memeyi bırakıyormu sizce

yoksa hastalıktan dolayımı bu şekilde davranıyor??ne yapmalıyım??2 yaşına kadar emzirmeyi çok istiyordum,sanırım bu duruma alışmak benim içinde zor olacak

Emmeyi bırakırsa bu iştahsızlıkla kilo kaybetmesinden korkuyorum...Birde hala katı gıdalara yutamıyor mesela pirinç pilavı yerken ağzına 3- 5 tane girince öğürüyor suyla yutturuyorum...Nasıl alışacak çok geç kaldı

Kızım 7 kasımda 11.100 gr dı (boy her yerde farklı ölçülüyor,anlamadım,mesela sağlık ocağı 81 cm demişlerdi,hastanede ise 78-79 cm diyorlar??) güvenilir ölçme şekli nasıl?
28 kasımda ise 10.960gr ma düşmüştü...Şuanda yemediği için kilo vermiştir,değerlendirebilirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler cevabınız için...
Düzenleyen sunacumen - 15 Ara 2008 Saat 14:46