Merhaba,
16,5 aylık kızımı gece en son saat 9 gibi doyuruyorum ve saat 10 - 10.30 gibi uyuyor. Ancak 3 saat sonra kadar tekrar uyanıyor ve ben emziriyorum . Sabaha kadar 1 kez ya da iki kez daha uyanıyor. Su veriyorum ya da emziriyorum tekrar uyuyor.Size sorum ;
1. Bu yaşta geceleri acıkır mı? Gece süt vermek istiyorum ancak uyandıktan sonra ısıtmak için bana pek zaman tanımadığından gece ben sütü dolaptan çıkarsam en fazla ne kadar ve ne şekilde oda sıcaklığında tutabilirim?
2.Şu sıralar çilek vermek doğru mudur? Çünkü bana çilek zaman zaman alerji yapmıştı ve kızımda da olsun istemiyorum.
3.Ben hiç çikolata,şekerleme ve benzeri şeyler vermedim.Ama etrafımda bazı yaşıt çocuklar bunları yiyor. Yanlış mı yapıyorum?
Cevabınız için şimdiden çok teşekkürler...Her şey için teşekkür ederiz..