hocam kolay gelsin
dün gece saat 03:30 gibi 11 ,5 aylık oğlumun uykusunda mırıldanmasyıla uyandım baktım çok ateşi vardı hemen bir fitil verdim o andan sonra oğluma bir titreme girdi ve sonra başını geri attı kaskatı kesildi gözlerini kocaman açtı sürekli iç çeker gibi bişey yapıyordu bu 5 dk kadar sürdü hemen arabaya atlayıp hastaneye gittik yolda kasılması geçip ağlamaya başladı hiç susmadan ağladı
doktor önce ateş düşürücü bir iğne yaptırdı ve soğuk uygulama yaptık bir süre hala ateş 38 lerde seyrediyordu dolven şurup verdi bu arada damar yolu açılıp kan tahlili yapıldı normal sınırlar altında ve üstünde çıkan sonuçları yazıyorum hocam :
wbc 10.5
hct 31,3
hgb 10,6
mcv 65,5
mch 22,2
mpv 7,7
doktor bu sonuçların iyi olduğunu söyledi ve benim anlattıklarımdan yola çıkarak ateşli havale geçirmiş olabilir dedi yalnız hafif atlattığını çünkü havale sonrası baygınlık hali olması gerektiğini söyledi ama oğlumda öyle bişey olmadı sizce oğluma ne olmuş olabilir sonuçlarımız nasıl bize ne önerirsiniz
şuna 3 saatte bir dolven ve paranoxu dönüşümlü olarak veriyorum ve 3 tane de iğne verdiler 1 tanesi vuruldu adı novosef 0.5g