Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğimin pipisinde beyaz bir sıvı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebeğimin pipisinde beyaz bir sıvı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gulsan38 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeğimin pipisinde beyaz bir sıvı
    Gönderim Zamanı: 21 Ara 2010 Saat 09:48
hocam 9 aylık bir oğlum var.10.500gr,77cm boyunda. bebeğimin pipisinin ucu doğduğundan beri dar,çişini yaparken bi sıkıntısı olmuyo her altını açışımda çişini yaptığı için gözlemleyebiliyorum. dün pipisinin ucundan beyaz bir sıvı geldi,geneldede ucunda pıhtı kıvamında beyaz atıklar oluyo,yazılarınızı takip ettim ve erkek çocuklarda idrar yolları enfeksiyonu olmaz demişsiniz bende meraklandım biraz,iki gündür iştahıda yok,gece ağlayarak uyanıyo,uyumadan öncede huysuzluk yapıyo,iki gün önce üstten iki diş çıkardı huysuzluğunun nedeni dişmi yoksa idrara yolları enfeksiyonu olabilirmi. geçen ay gittiğimiz dr sünnet olmasında fayda var yoksa sık sık enfeksiyon geçirir dedi,banyo yaptırırken pipisinin ucunu sıyırarak temizleyin dedi ve göz için olan antibiyotik kremlerden verdi bundan sürün enfeksiyon olmasın dedi,dün o beyaz sıvıyı görünce o kremden sürdüm ama size danışmak istedim ,lütfen bana bir akıl verin hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118589
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2010 Saat 13:02
Söylenenlerin hiçbirini  dinlemeyin, hiçbirini yapmayın.. Göz kremi imiş.... Komik... O gördükleriniz, "Smegma" denilen normal bir akıntıdır. Hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur. Sakın sünnet derisini geriye filan itmeye çalışmayın, başınıza iş açarsınız.. Kızartı görürseniz, sabunlu sıcak su ile yıkayın, yeterlidir.
Yukarı Dön
gulsan38 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2010 Saat 08:26
hocam içim rahatladı çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için iyi çalışmalar diliyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.