Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yüzde ki şişlikler ????
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyüzde ki şişlikler ????

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
feryaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 77
Mesajın Direkt Linki Konu: yüzde ki şişlikler ????
    Gönderim Zamanı: 18 Ara 2010 Saat 22:58
hacom merhaba ;

8 aylık oğlumun yüzü yaklaşık bir haftadır aşırı kızarıyordu , bugün sabah emzirdikten sonra altını alırken dizlerinde sinek ısırıgı görünümünde ama en küçüğünün çapı 2 cm olan şişlikler gördüm , 1 saat sonrada kendiliginden geçti , öğlenden  sonra iç içince yanagında oldu yine aşırı yüz kızarıklıgıyla beraber yanaklarında ateşi olmakla beraber vucudunda hiç yoktu , sonra akşam meyveli yoğurt verdim yine yüzünde 4 yerde tekrar oldu , ılık su kompleksi sanki biraz azalttı ya da ben öle inanmak istiyorum...

hocam yazılarınızı hep takip ediyorum bu yüzden mantıgım süt alerjisi olmaz desede sanki gelişmeler onu gösteriyo gibi , 6 aylıkken sütüm yetmediği için direk kutu sütlerinden vermeye başladım , bugüne kadar böle bir sorunumuz olmamamıştı.......şimdi ben ne yapmalıyım???

oğlum 8 aylık 73 cm / 9.5 kg gelişiminide değerlendirirseniz sevinirim ......

şimdiden çok çok teşekkür ederim .
ferya gül
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2010 Saat 23:38
hocam tekrar merhaba ;

oğluma 4 saattir hiç bir şey vermedim hatta emzirmedim bile ama yüzünde aşırı kızarıklık ve şişlikler şimdi tekrar olduCry iyice endişelenmeye başlıyorum , lütfen bize bir akıl verin......
ferya gül
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118680
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2010 Saat 13:26
3cm. boy, 1 kilo ağırlık fazlası var.Yüzdeki kızarıklık ve şişlikleri anlayamadım, bir doktora gösterin..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2010 Saat 14:40
teşekkürler hocam ;

4 gündür devam eden burun akıntısı ve öksürügümüz var , sizin tedavinizi uygulayıp her hangi bir ilaç vermedim fakat bu kızarık ve şişlikler nedeniyle balı kestim (çok bilmişler nedeniyle) fazla bal alerji yapabilirmişmişmiş!!!!!!! fakat şimdi de yavrumun öksürüğü şiddetlenmete başladı Cry peki hocam bal alerji yapar mı ???
ferya gül
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2010 Saat 15:02
ferya gül
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118680
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2010 Saat 15:33
Her bal allerji yapmaz, başka bir markayı deneyin.  Eğer sivri ısırması değil ise, Allerji  olabilir.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2010 Saat 15:50
     hocam sinek ısırıgı değil bugün 3. gün oluyor önce bacaklardan başladı sonra kol ve yüz , çapları değişiyor , balımız köyden trakyanın köyünden geldi , tanıdıgımızın kendi ürünü , daha önce marketten aldıgımızı veriyorum , şimdi tekarar ona dönerim , inşallah da bir daha olmaz , Allah sizden razı olsun Smile
ferya gül
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2010 Saat 23:20
hocam tekrardan merhabalar ,

oğlumun kızarık ve şişlikleri dün hiç olmadıgı için götürmedik doktora fakat bugün tüm vücutta oldu , bulundugumuz ilin çocuk alerji bölümlerinde ki randevular dolu oldugundan normal çocuk hastalıklarından yarın için gün aldık , hangi tahlillerin yapılmasını önerirsiz??? 2 gündür süt ve bal da vermiyorum ama kızarıklık ve şişlikler yine oluyor , başka ne sebep olabillir ki bu durumuma ???

bir de hocam alerji yapan olumsuzluk ortadan kaldırıldıgında şikayetler daha ne kadar sürer???

yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.......
ferya gül
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.