İyi günler Kadir Bey,
Kızım ile ilgili size daha öncede belirttiğim bir sorunu bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Hareket ettiğinde sürekli öksürük tutuyor.
Muayenizde sormuştuk, allerjik bir durum olabilir mi? diye, burada uzun uzun yazmayayım, siz çok düşük ihtimal olduğunu belirtmiştiniz ve zaten o zaman hasta idi, akıntısı ve öksürüğü zaten vardı.
Yani bu normal halini aslında size göstermeyi düşünüyorum. Hasta olmadığı hallerde de her gün biraz koşsa, zıplasa hemen öksürük başlıyor, sakinleşince geçiyor. 3 yaşında ve haliyle sürekli atlayıp zıplıyor ve sürekli atak gibi öksürük başlıyor. koştuğunda yada koltuklarda zıpladığında toz çıkıyor ve buna tepki veriyor olabilir mi?
Öksürük dışında garip bir de hapşırığı var, kedi gibi hapşırıyor, kısa kesik kesik 3-4 hapşırık peş peşe geliyor.
Acaba hafiften hastada biz mi anlamıyoruz yani çok hafif grip gibi bir durumu mu varda biz sağlıklı iken de öksürdüğünü düşünüyoruz bilemiyorum ki. Bazı günler burun akıntısı çok çok hafif oluyor. bu da aslında kaşla göz arası koluna siliyor da orada görüyorum yoksa mendil kullandırtacak yada sesini duyacağım bir akıntı değil.
Size yazmak için bir süre sağlıklı iken gözlemlemek istedim (sağlıklı dediğim yukarıda belirttiğim burun akıntılı hal), zaten yazın da oluyordu ama kışın çok fazlalaştı
Çok mu pipirikleniyorum bilmiyorumki, bir de insanlarda sürekli yorum yapınca etki altında kalıyorum.
hasta mı yine diyorlar, yok o öyle diyorum... evet bunu farkettim böyle cevap veriyorum