Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - herpes virüsü kulak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumherpes virüsü kulak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcinn24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Konu: herpes virüsü kulak
    Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2011 Saat 14:05
hocam merhaba artık herşey bizi buluyor diye düşünmeye başladım dün özel bir has. k.b.b doktoruna büyük oğlmu kontrole götürdüm hazır gelmişken bebeğimizinde bi kontrolünü yaptırayım dedim ve kulağına boğazına burnuna bakıldı ter temiz dediuzun ince bir çubuk kamerayla baktı. bu sabah kalktık bebeğimin her 2 kulak memesinde ve girişinde kızarıklık ve su toplama var dok. götürdük ve herpes virüsü kaptığını söyledi o baktığı seyden ve bir merhem verdi aklovir adında ya o çubuktan boğazına falanda bulaştıysa ne yapıcam ben hocam kulak şişmeye başladı 5 aylık bebek daha korkuyorum gerçekten bulaşıcıymıs ne yapmalıyım

Düzenleyen Ayşegül - 16 Eyl 2011 Saat 00:26
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118987
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2011 Saat 10:49
Hayatımda böyle bir şey duymadım, virüs böyle "1günde " hastalık yapamaz, muhtemelen Stafilokok bakterisi kaptı. Tamamen "Hijyen" kurallarına uymamakla ilgili.  Allahtan sizin KBB doktoru, "Kadın-Doğum" doktoru değilmiş!!! Büyük bir ihtimal ile kulaklarında bir iyilik hali görmediniz, "Thiocillin" pomat günde 2 defa sürün.
Yukarı Dön
burcinn24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2011 Saat 10:57
hocam benim aklıma bizden önce böyle bi vaka geldi ise hemen hazır cvp konuştu diye düşünüyorum ondan bulaştı diye su baloncukları indi ama kulak memesi halen dahaşiş önerdiğiniz pomadı hemen alıp sürücem  aklovir merhemi bırakayım ozaman sapa sağlam çocuğu hasta etti 15 gündür balgam sorunu vardı abuk subuk ilaçlar vericekleri için dr. gitmedim sizin talimatlara uydum internettende coldmix buldum allaha şükür düzeldi 3 günlük ateş dün sona erdi müdahale etmeden allah sizden binlerce kez razı olsun hocamSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.