Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 310
Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük
    Gönderim Zamanı: 24 Mar 2012 Saat 07:49
merhaba Kadir bey
kızım 2 yaşında 3-4 gundur her sabah kalktığında okusuruk krızı tutuyor uzun bı sure oksurdukten sonra gecıyor. gun boyu baska herhangı bı rahatsızlıgı olmuyor. sadece sabahları oksurmesı ve bask abelırtının olmaması benı dusunduruyor.

baska bı durum daha var. bakıcımız uzun suredır rahtsız. eklem agrıları oluyor test yaptırdı ve kanda aso degerlerı cok yuksek cıktı. ben de netten baktım ve buna bı bakterının sebep oldugunu ogrendım.sonra endıselenmeye basladım acaba bulasıcımıdır dıye?:(
tesekkurler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2012 Saat 17:36
Bakiciniz; Streptokok enfeksiyonlari gecirmis ve tadavi olmamis. Su anda bir bulasiciligi yoktur ama dikkatli olmasi ve bir daha ateslendiginda "StrepA" testini yaptirmasi ve (+) cikarsa; mutlaka "Deposilin6-3-3 ignesini olmasi gerekir. Su anda etrafa bir tehlikesi yoktur.
Kiziniz, basit bir viral enfeksiyon gecirmis, bol banyo ve sicak su buhari iyi gelir. antibiyotik gerekmez.
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2012 Saat 21:16
çok teşekkur ederim Kadir bey. bakıcıyla ılgılı yazdıklarınız benı cok rahatlattı. son olarak sunu sorabılırmıyım.kızım bu tarz enfeksıyonları cok sık gecırmeye basladı. bu onun bagısıklık sıstemının zayılıgının bı gostergesı mıdır? kolay gelsın.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2012 Saat 23:04
Hayir, sadece, insan temasinin arttigini gosterir. Ayrica,  gecirdigi her hastalik onun bagisiklik sistemini guclendiriyor. Bunlari simdi gecirmese, krese/okula  basladiginda mutlaka gecirecek.
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2012 Saat 01:57
çok teşekkurlerKizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.